Ställ undan marmorbordet, ta en selfie i ett växthus eller unna dig ett lyxigt citrus-bad med mobilkameran i högsta hugg. 2018 är här och vi har kikat på vilka trender som vi tror kommer slå stort på Instagram härnäst.

 

5 förutspådda Instagram trender att hålla koll på

1. Instastories
Instastories slog igenom med storm och fortsätter att vara ett hett sätt att kommunicera på med sina följare. 2018 är året du tar din Instastories till en helt ny nivå med bl.a Instastories Highlight & Archive. De nya funktionerna låter dina favorit Instastories leva längre än 24 h i din profil.

Boostified rekommenderar dig att lägga ner mer tid på att finslipa dina stories. Testa dig fram, hitta ditt signaturfilter och våga vara personlig. Ta dig hjälp av appar som KiraKira och Hypetype för att boosta din Instastories.

2. HI-LO
Instagram maffian har förflyttat sig från kameravänliga restauranger och private jets till snabbmat hak och 7 Eleven. För att inge ett mer alldagligt flöde är det OK att stolt posera med din takeaway-påse. Vi har även märkt av en tydlig trend med selfies i växthus och att posera framför tidningsstånd med ditt favoritmagasin i högsta hugg.

3. Terrazzo
Säg hejdå till minimalistiska flatlays på marmor! Terrazzo, en konststen som framställs av bl.a krossat marmor, granit och kvarts har tagit över. Inrednings junkies har skådat denna trend sedan en tid tillbaka, som nu spås ta över hela Instagram under 2018.
Vi kommer numera dricka morgon espresson på en maximalistisk bardisk gjord av Terrazzo. Bild tagen av @_barbarita___

4. Maximalism
More is more. Minimalismen är död och maximalismen har tagit över. Satsa på ett färgrikt Instagramflöde där du gärna framhäver textur och extravaganta detaljer som vågar ta plats.

5. Lush-baths
Unna dig en avkopplande stund i ett färgglatt citrusfyllt bad- men glöm för all del inte att först ta en selfie i denna Instagramvänliga miljön. Om du inte lyckas skapa spakänsla deluxe hemma i ditt egna badrum, hyr in dig på stans lyxigaste hotell för ta den perfekta Instagram bilden.