Som företag kan det vara krävande att hitta rätt ambassadör för ert varumärke. Dyrbar tid går åt research, att skapa kontakt och förhandla. Här berättar vi hur Boostifieds plattform enkelt och smidigt tidsbesparar dig vid arbete med influencer marketing.

90% av våra kunder har oftast produkter i utbyte till micro-influencers, det många inte känner till är att tjänster funkar lika bra. Eftersom alla våra influencers är kategoriserade så kan intresset för era produkter och tjänster variera. Därför har vi skapat en “Marketplace” för influencers där de själva kan välja produkter och tjänster. Genom vår Marketplace minimerar vi risken att engagemanget i deras kanaler påverkas och att de blir nöjda med utbytet och samarbetet.

Eftersom våra micro-influencers gör inlägg i utbyte av produkter och tjänster så är det väldigt viktigt att prata med respektive säljare om vilka paket ni ska välja.

Såhär enkelt fungerar det

1. Vår användarvänliga plattform fungerar som en marketplace för influencers. Här kan de handplocka produkter som talar samma filosofi och går hand i hand med deras eget varumärke och profil.

2. Vi på Boostified står för all lager och logistik av produkter och ser till att de kommer säkert fram till våra influencers. Efter att varje influencer har fått hem sina produkter ska de producera och dela content, i form av inlägg med den sponsrade produkten via Instagram för att nå önskad räckvidd från er som företag.

3. Vårt system i plattformen lokaliserar alla publicerade inlägg från influencers som varit med i kampanjen och du som företag får tillgång till att följa kampanjen i plattformen, både under och efter kampanjperioden. Du får även tillgång till en sammanställd rapport efter avslutad kampanj där du får ta del av räckvidd, alla likes och kommentarer från kampanjen.  Ansök redan idag!