Tjänsten är tillsatt

Är du serviceinriktad och vill arbeta med både kampanjer och logistik till Sveriges mest innovativa platform? 

Information om uppdraget:
För att trivas hos Boostified ska man ha mycket energi och älska att kommunicera med människor, både online och offline. Vi är ett team som har roligt, detta betyder inte att vi inte kan vara organiserade! Vi värdesätter en införståelse med att branschen innebär många långa arbetstimmar och hårt arbete – det är sanningen och finns ingen genväg. Som anställd ställs krav på att man är självständig, social, idérik och kompletterar de andra. Våra grundvärderingar är att ha en bra balans mellan arbete och att “ha kul”. Vi ska vara ett kontor med högt i tak utan rädsla för att be varandra om feedback & ge feedback.

Boostified befinner sig i en expansiv fas och söker nu en medarbetare som kan hjälpa våra kunder att ta influencer marketing till nästa nivå.

I rollen som Campaign & Logistics Coordinator kommer du att tillhöra vår Community-avdelning. Den ena dagen är aldrig den andra lik och arbetet innebär 50 % administration och 50 % arbete inom logistik. Dina vardagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Daglig kontakt med influencers
  • Hantering av kampanjer
  • Se till att kampanjer når uppsatt resultat
  • Se till att produkter kommer fram till rätt personer
  • Kontakt med 3PL-partner

Som Campaign & Logistics Coordinator kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Som person har du en uttalad analytisk förmåga i syfte att förbättra och utveckla processer. Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat där du har förmåga att prioritera i ett stort informationsflöde, samtidigt som du styrs av och håller deadlines. Du är drivande och har förmågan att se förbättringar som du även kan sälja in till andra i organisationen. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt likväl som i grupp.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom eCommerce eller logistik!

 

Om Boostified:

Boostified är en digital plattform som gör storskalig sponsring till micro-influencers möjligt! Med ett integrerat distributionssystem kan Boostified leverera färdiga kampanjer där frakt, leverans och rapportering ingår. Allt via den digitala plattformen!

 

Ansökan:
Välkommen med att skicka in din ansökan till imad@boostified.se genom att berätta lite om dig själv. Inget krav på CV då länk till din LinkedIn är guld! Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö – med provanställning på sex månader.