Andra upplagan av #boostamig var en succé! En förmiddag med riktigt bra inspiration från Amanda Wennberg som berättade om Indy Beautys resa, Isabella Löwengrip gav sina bästa tips för framgång samt hur man når sina mål, Nicole Falciani gick igenom hennes resa från bloggare vid 10-års ålder till att idag ha 358.000 följare på Instagram.

Stort tack till alla som medverkade och kom till #boostamig2018!

👉🏽 Se hela seminariet på vår youtube kanal

Press

För andra året i rad håller Boostified* i evenemanget #boostamig seminarium där fokus ligger på hur man bygger sitt personliga varumärke. Tillsammans med väletablerade influencers som Nicole Falicini, Isabella Löwengrip och moderatorn för andra året i rad: Josefin Dahlberg, vill vi ge energi åt Micro-influencers som är nya i branschen och på väg upp. Boostified, med kontor i Malmö, har influencers i vårt närverk över hela Sverige och Norden. I år hölls seminariet den 8 maj i Stockholm på Bergs School of Communication, och intresseanmälningarna fullkomligt exploderade.

”Konkurrensen i den här branschen är extremt hård, men vi vill hjälpa våra influencers fram och har därför bjudit in hela vårt nätverk till seminariet. På så vis kan de få tips på så väl genvägar som fallgropar att undvika, för att lyckas med att etablera sitt varumärke. Vi behöver få in mer syre i Micro-influencernas värld. De behöver pepp, energi och hopp från personer som har gått i deras skor, men sedan tagit varumärket till en helt ny nivå. ” Säger iMad Ibrahim, VD/Medgrundare av Boostified.

Förra året var Lisa Olsson huvudtalare på #boostamig2017, och i år har vi som ovan nämnt två nya namn på talarlistan, även dem några av Sveriges största influencers. Det märktes att seminariet har börjar etablera sig då intresset var rekordstort. Men det fanns endast 250 platser.

”Detta året var det 800 som ansökte om att få komma på seminariet, men vi behövde göra ett urval där vi prioriterade de influencers som är en del av vårt nätverk. Hela grundidén med #boostamig är att ge tillbaka till, peppa, inspirera och utbilda våraMicro-influencers”, säger iMad.

*Boostified är en digital plattform med tusentals influencers, som matchar ihop varumärken och byråer med varandra för samarbeten.
Kontakt
iMad Ibrahim, VD /Medgrundare av Boostified
Telefon: 0737203059
Mail: imad@boostified.se

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara