Boostified är en online plattform som gör storskalig sponsring av micro-influencers möjligt! Med några enkla klick kan Boostified leverera färdiga kampanjer där frakt, leverans och rapportering ingår.

Om rollen:
Vi letar efter en självgående säljare som kreativt söker nya potentiella kunder, bearbetar nuvarande kunder och som inte är rädd för att ta beslut. Din främsta arbetsuppgift som säljare på Boostified kommer vara att sälja Boostifieds tjänster via telefon, social selling och fysiska kundmöten.

Kvalifikationer:

  • Du ska vara världsmästare när det kommer till försäljning via telefon
  • Du ska ha jobbat som säljare tidigare
  • Du ska ha ett intresse av sociala medier och Influencer marketing
  • Du är strukturerad och självgående
  • Du är intresserad av att prestera och utvecklas som säljare
  • Du talar och skriver utmärkt svenska och engelska
  • Meriterande om man sålt till övriga Skandinaviska länder utöver Sverige

Aleksis, CSO på Boostified berättar:

”Jag själv har arbetat med sälj i över 6 år men aldrig stött på en tjänst som är så enkel att förstå och som så öppet tas emot av kunder. Det är en ynnest att få arbeta med en tjänst som generar 11 gånger högre return of investment jämfört traditionella medier och många av våra återkommande kunder kommer av sig själv!

Lön och villkor
Boostified erbjuder dig en stimulerande och självständig arbetsplats där ingen dag är sig lik. Bolaget håller till i Malmös coolaste lokaler där en öppen, fräsch och ungdomlig arbetsmiljö tillämpas. Grundlön + provision utan tak.

Ansökan:
Välkommen med att skicka in din ansökan till “imad@boostified.se” Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö – med provanställning på sex månader.