Är du intresserad av ett jobb på Sveriges ledande digitala influencer nätverk?

Vi söker dig som brinner för att ta fram kreativa och oförglömliga digitala lösningar som skapar värde för såväl användare som kund. Du är väl insatt i interaktionsdesign för olika plattformar och du kan motivera dina lösningar med aktuella studier och riktlinjer. Du kan presentera komplexa informationsstrukturer på ett pedagogiskt sätt, och du dokumenterar din design genom bl.a. flöden, wireframes, prototyper och specifikationer. Vi tror att du har ett par års erfarenhet som UI/UX-designer och erfarenhet av att snabbt sätta dig in i kunder och målgrupper. Och du har förstås ett stort intresse för kommunikation.

Som UI-designer på Boostified kommer du att:

  • Vissa dina skills inom UI design.
  • Strukturera och utföra användarcentrerad research, användarintervjuer, användartester, undersökningar och card sorting.
  • Genomföra intervjuer med kunder och Influencers för att förstå affärsmässiga krav och hjälpa till med att prioritera mål.
  • Sammanfatta och presentera insikter genom bl.a. personas, customer journeys.
  • Dokumentera krav på funktionalitet.
  • Skapa innovativa och intuitiva ramverk genom arbete med informationsarkitektur, wireframes och prototyper.
  • Implementera design i CSS, HTML och React (meriterande).

På Boostified får du möjlighet att jobba med välkända varumärken och många kunder i en snabbfotad organisation. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta iMad på imad@boostified.se. Skicka med din portfolio och märk din ansökan med ”UI-designer”. Vi är tillämpar löpande urval, så låter rollen spännande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!