Vi vill förstärka teamet med dig som vill vara med och ta oss, vår försäljning och dig själv till nästa nivå. Du har ambitionen att vara bäst och vill ingå i ett team som kontinuerlig arbetar med resultat, process, prestation och läromål! Du trivs i en miljö där mycket eget ansvar ingår och har en gedigen erfarenhet av försäljning. Som Creative Sales på Boostified säljer du en digital plattform som gör influencer marketing lika enkelt som att annonsera online. Du säljer mot Sverige, Norge, Danmark & Finland, med Malmö som utgångspunkt. 

Vi söker dig som älskar att hjälpa kunder och kan stänga affärer

– Att stänga en affär, särskilt en stor sådan är en svårslagen känsla. Det kan vara det bästa något av det bästa du vet! Att samtidigt ha grymma kollegor, en innovativ produkt och obegränsade möjligheter är faktorer som vi kan bistå med. 

Vi söker dig som kan sälja till stora bolag 

– Vi tror att du har erfarenhet att sälja tjänster/produkter till större organisationer. Du vet vad det innebär att sälja en produkt som ständigt utvecklas, i en bransch som ständigt utvecklas och där du själv alltid vill lära dig något nytt. Du förstår hur försäljning och marknadsföring samverkar och ger varandra synergieffekter. 

Vi söker dig som vill växa med oss 

– Du vet hur du bygger din egna spelplan och som idag står och stampar på samma plats. Vi växer konstant, sedan starten 2017 har vi nu intagit den Nordiska marknaden och har blicken mot övriga Europa. Vi kommer lära dig allt vi kan och vill att du lär oss allt du kan. 

Lön och villkor
Boostified erbjuder dig en stimulerande och självständig arbetsplats där ingen dag är sig lik. Bolaget håller till i Malmös coolaste lokaler där en öppen, fräsch och ungdomlig arbetsmiljö tillämpas. Grundlön + provision utan tak.

Ansökan:
Välkommen med att skicka in din ansökan till “aleksis@boostified.se” Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö – med provanställning på sex månader.