Om oss

Boostified är en digital plattform som matchar ihop varumärken, byråer och influencers

För att trivas hos Boostified ska man ha mycket energi och älskar att kommunicera med människor både online och offline. Vi är ett roligt team, men detta betyder inte att vi inte kan vara organiserade. Man ska vara införstådd med att branschen innebär många långa timmar och hårt jobb – det är sanningen och finns ingen genväg.

Mikaela Arvidsson

COMMUNITY MANAGER

Hallå 👋🏽 Mikaela här och jag är Community Manager på Boostified. Jag är kontorets clown som älskar att få folk att skratta och det bästa jag vet är mina fantastiska kollegor. Jag älskar mitt jobb för att jag dagligen får ha kontakt med amazing influencers i vårt nätverk. Kärlek till er ❤️

Karna Rennéus

COMMUNITY MANAGER

Hola 👋🏼 Karna här och jag är Community manager på Boostified.

Jag hakade på blogglivet som 12-åring och har sedan dess hängt i influencer marketing bubblan. Det bästa med att vara community manager är självklart att få ha daglig kontakt med er och se till så att ni får samarbeta med grymma varumärken! xx

Christoffer Siggelin

FRONT-END DEVELOPER

Säg hej till Christoffer 👋🏼
Vår utvecklare med enormt stor kunskap inom front-end och back-end. Christoffer har tagit fram vår tekniska plattform och skapar nytt amazing stuff som ni snart kommer att få se mer av 🙏🏽😬

  Aleksis Riihijärvi

  CREATIVE SALES

  Aleksis som dagligen är on the hunt för att hitta grymma samarbeten till vårt nätverk 👋🏽 Aleksis favoritmotto är “the strength of the pack is the wolf and the strenght of the wolf is the pack”. Han hälsar att det bästa med att jobba på Boostified är att få ta del och lyssna på varumärkens utmaningar samt ge rådgivning i hur vi tillsammans skapar kampanjer ur det dem värdesätter, I ❤️ Boostified.

  iMad Ibrahim

  CEO

  Hallå! 👋🏼 iMad här och jag är en av grundarna på Boostified. Jag jobbar mest att driva Boostified så att ni fantastiska influencers kan jobba med era drömvarumärken. Mitt motto är att ” A great business not only comes from a vision but also comes from a great team” – jag ser er i vårt nätverk som en del av teamet!

  Mimmi Dahlkvist

  CREATIVE SALES

  Hej,
 Mimmi heter jag och arbetar som Creative sales på Boostified. Jag är en strategisk person som har en bakgrund från den programmatiska marknadsföringsbranschen med fokus på digital annonsering. Har följt bloggare sedan tonåren och att få jobba med influencer marketing är en dröm för mig.

  Tveka inte höra av er till mig om ni tillsammans vill sätta ihop lyckade kampanjer ❤️

  Isabelle Frithiof

  CREATIVE SALES

  Säg hej till Isabelle, vårt senaste tillskott till Creative Sales 👋🏻 Men Isabelle är inget nytt ansikte här på Boostified kontoret, innan hon började arbeta med försäljning hade hon rollen som influencer recruiter hos oss. Hon har alltid drömt om att arbeta med sociala medier, är tävlingsinriktad och har ett förflutet som cheerleader. Isabelle har i princip alltid haft ena foten i influencer världen då hon agerat fotograf åt sin bloggande syster. Nu är hon här för att skapa lyckade kampanjer och lyfta ert varumärke!